Bel me terug  
   
  Naam:
   
  Telefoonnummer  
   
 

   

 

Huren van partytenten/feesttenten, marktkramen en podia? Bij Schuman Verhuur!

Huren van feesttenten/partytenten, marktkramen, podia,…
Binnenkort een feest of evenement? Huur uw partytent of feesttent bij Schuman Verhuur. Ook voor het huren van marktkramen, podia en een toiletwagen is Schuman Verhuur is partner.


Feesttenten/partytenten huren van kleine tot zeer grote evenementen
Bij Schuman Verhuur kunt u terecht voor het huren van een luxe, hoogwaardige feesttent /partytent voor kleine, maar ook voor zeer grote evenementen. Zoekt u dus een feesttent/partytent voor een bruiloft, communiefeest, receptie, pleinfeest, buurtfeest, pleinfeest, braderie of (muziek) evenement? Schuman Verhuur is uw betrouwbare partner. Onze feesttenten zijn koppelbaar, zodat de tenten een oppervlak kunnen hebben vanaf 16m2 tot nagenoeg elke gewenste maat.

 

Huren van marktkramen, podia, toiletwagen,…
Wilt u een marktkraam of meerdere marktkramen huren voor een markt, braderie, evenement of feest? Kijk dan bij ons verhuuraanbod in marktkramen.
Als u een podium wilt huren voor gebruik op uw evenement, feest of braderie, bent u bij ons eveneens aan het juiste adres. Schuman Verhuur levert professionele podia, inclusief installaties. Kijk bij ons verhuuraanbod voor meer informatie.  Wij verhuren ook een volledig ingerichte, moderne toiletwagen.

Verhuurspecialist van alle feesttenten, marktkramen en podia voor Limburg en Brabant
Schuman Verhuur is dé verhuurspecialist voor Limburg en Brabant. Neemt u voor advies over het huren van partytenten/feesttenten, marktkramen en podia en voor aanverwante party/evenement benodigdheden zoals stoelen, tafels, verlichting, verwarming etc gerust vrijblijvend  contact met ons op.


   Waarom schuman  

Goede  kwaliteit
Bezorgen en plaatsen op afspraak
Voor o.a. Bruitloften, feesten en beurzen
Mooi  afgewerkt
Luxe aluminium hallen & pagode tenten
     

   
   
 

 

Contact Schuman Verhuur

Eindhovensebaan 7e
6031 NB Nederweert


GSM: 06-27023901
@ info@schuman-verhuur.nl