Bel me terug  
   
  Naam:
   
  Telefoonnummer  
   
 

   

 

Huren van feesttenten/partytenten, marktkramen en podia: uw betrouwbare partner


Schuman Verhuur, al jaren uw verhuurspecialist in marktkramen, feesttenten, podia,….
Schuman Verhuur is sinds 1923 actief in de verhuur. In eerste instantie concentreerde Schuman Verhuur zich op de verhuur van marktkramen. Schuman Verhuur verzorgt onder meer al jarenlang de verhuur van marktkramen voor de weekmarkt van Weert.
Later werden luxe feesttenten/ partytenten, podia en een toiletwagen aan het aanbod toegevoegd. Het ervaren en gedreven team van Schuman Verhuur staat steeds voor u klaar voor advies over het huren van de juiste feesttent(en)/partytent(en), marktkramen, podia en de toiletwagen. Ook zorgt het team voor vakkundige opbouw en afbouw van de partytenten/feesttenten, marktkramen en podia, zodat u er geen omkijken naar hebt. 

Bezorg- en opbouw-service bij huur van feesttenten/partytenten, marktkramen, podia,…
Een medewerker brengt de gehuurde feesttenten/partytenten, marktkramen en podia naar de door u gewenste locatie. Desgewenst zet ons ervaren team de feesttent(en), marktkramen en podia snel en kundig op en breekt ze na afloop van het feest of evenement weer af. U heeft er geen omkijken naar.

Verhuur van aanverwante artikelen voor uw feest of evenement
Wij ontzorgen uw feest of evenement van a tot z. Ook voor aanverwante artikelen (zoals vloeren, verlichting en verwarming voor in de partytent/feesttent, meubilair etc) kunt u bij Schuman Verhuur terecht. Verhuur van feesttenten en Voor aanverwante artikelen voor uw feest of evenement (zoals verlichting, verwarming en vloeren voor in de partytent/feesttent, maar ook voor (sta)tafels, stoelen en andere benodigdheden kunt u eveneens bij ons terecht.

   Waarom schuman  

Goede  kwaliteit
Bezorgen en plaatsen op afspraak
Voor o.a. Bruitloften, feesten en beurzen
Mooi  afgewerkt
Luxe aluminium hallen & pagode tenten
     

   
   
 

 

Contact Schuman Verhuur

Eindhovensebaan 7e
6031 NB Nederweert


GSM: 06-27023901
@ info@schuman-verhuur.nl