Bel me terug  
   
  Naam:
   
  Telefoonnummer  
   
 

   

 

Feesttent huren? Kies voor een luxe pagodetent


Elke maat feesttent/partytent vanaf 16 m2
Bij Schuman Verhuur kunt u feesttenten ofwel partytenten huren voor elk evenement of feest. Of u nu op zoek bent naar een pagodetent van 4 x 4 m, of een paviljoentent van 10 x 60 m: Schuman Verhuur levert alle feesttenten/partytenten en garandeert steeds een uistekende kwaliteit en service.

Luxe partytenten: pagodetenten
De pagodetenten uit de collectie van Schuman Verhuur zijn van uitstekende kwaliteit en luxueus afgewerkt. De pagodetenten hebben door hun bijzondere puntdaken een zeer feestelijk voorkomen.
Wij verhuren pagodetenten van 4 x 4 m en van 5 x 5 m. De tenten kunnen eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden, zodat elk gewenst oppervlak gecreëerd kan worden.
Voor een feest of evenement dient u uit te gaan van circa 1m2 per persoon, u kunt dus zelf inschatten hoe groot de feesttent/partytent moet zijn.
Het is ook mogelijk om pagodetenten en paviljoententen onderling te koppelen, waardoor een speelse en feestelijke indeling kan worden gecreëerd.

Opzetten en afbreken van de feesttent(en)/partytent(en)
Ons deskundige team staat graag voor u klaar voor het plaatsen en afbreken van de door u gehuurde feesttent(en). Ook voor het leggen van een loopvloer of dansvloer (door ons geleverd) en voor de aankleding (door ons geleverd, zoals hemelbekleding/velum, verlichting, verwarming) staat ons team steeds voor u klaar.

Meer informatie over het huren van onze paviljoententen?
Neem gerust contact met ons op.

• Pagodetent 4 x 4 download hier de pdf met meer informatie
• Pagodetent 5 x 5 download hier de pdf met meer informatie
• Vloeren (loopvloeren, dansvloeren)
• Hemelbekleding/velum
   Waarom schuman  

Goede  kwaliteit
Bezorgen en plaatsen op afspraak
Voor o.a. Bruitloften, feesten en beurzen
Mooi  afgewerkt
Luxe aluminium hallen & pagode tenten
     

   
   
 

 

Contact Schuman Verhuur

Eindhovensebaan 7e
6031 NB Nederweert


GSM: 06-27023901
@ info@schuman-verhuur.nl