Bel me terug  
   
  Naam:
   
  Telefoonnummer  
   
 

   

 

Marktkramen huren voor gebruik op elke markt, braderie, evenement...

Marktkramen huren voor markt, braderie, rommelmarkt,…
Wilt u een of meerdere marktkramen huren? Schuman Verhuur is sinds 1923 actief in de verhuur van marktkramen. Schuman Verhuur verzorgt onder meer al decennialang de verhuur van marktkramen voor de weekmarkt van Weert. Voor het huren van een of meerdere marktkramen voor een markt, braderie, rommelmarkt, evenement, tentoonstelling en zo verder bent u bij Schuman Verhuur aan het juiste adres. Wij verhuren zowel marktkramen voor gebruik binnen als voor gebruik buiten.

Marktkramen te huur in twee afmetingen
Schuman Verhuur verhuurt marktkramen van 2 meter lengte, voor (met name) binnen gebruik. Deze marktkramen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld presentaties, buffetten, presentaties, stands enz. De marktkramen kunnen met dakzeil geleverd worden, zodat ze ook buiten gebruikt kunnen worden. Van deze marktkraam is de hoogte van het werkblad 82 cm, de diepte is 80 cm.
Bij Schuman Verhuur kunt u ook marktkramen huren van 4 meter lengte, Deze marktkramen zijn met name geschikt voor buiten gebruik op bijvoorbeeld markten, braderieën, rommelmarkten/vlooienmarkten en buitenevenementen. De marktkramen kunnen eveneens met dakzeil geleverd worden. Van deze marktkraam is de werkhoogte 68 cm, de diepte is 80 cm.

Meer informatie over het huren van marktkramen?
Neem gerust contact met ons op.


   Waarom schuman  

Goede  kwaliteit
Bezorgen en plaatsen op afspraak
Voor o.a. Bruitloften, feesten en beurzen
Mooi  afgewerkt
Luxe aluminium hallen & pagode tenten
     

   
   
 

 

Contact Schuman Verhuur

Eindhovensebaan 7e
6031 NB Nederweert


GSM: 06-27023901
@ info@schuman-verhuur.nl